Tasco, uw partner in Specialty Printing!

Services

Elk door ons geleverd toestel is een toonbeeld van kwaliteit en van bedrijfszekerheid.Wij kiezen onze leveranciers en merken zorgvuldig uit zodat we u deze garantie kunnen bieden. Natuurlijk stopt onze service niet bij de verkoop. Installatie, implementatie, onderhoud en herstellingen door getrainde technici zijn noodzakelijk om er voor te zorgen dat uw toestellen blijven werken. In dit document ontdekt u hoe eenvoudig onze dienst na verkoop werkt.

Deze service gids is van toepassing op het vaste land van België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Voor alle andere landen, eilanden, afgelegen en overzeese gebieden maken we u met plezier een voorstel op maat.

Hebt u een WEXT, een WUC of allebei nodig?

Een WEXT, een WUC of een combinatie volstaan in elke situatie. Hieronder vermelden we zeer kort het verschil tussen beide termen. Verder in dit document wordt alles in detail uitgelegd.

Wat is een WEXT?

WEXT staat voor Warranty EXTention. Dit is de verlenging van de technische garantieperiode naar 5 jaar. Bovendien zijn er nog heel wat extra voordelen. Deze garantie-uitbreiding wordt aangeraden wanneer u vindt dat de fabrieksgarantie u onvoldoende zekerheid biedt.

Wat is een WUC?

WUC staat voor werkurencontract. U kunt op voorhand een aantal werkuren bestellen (met korting op de eenheidsprijs). Deze worden dan gebruikt voor installatie, software ontwikkeling, opleiding, remote support via pc of telefoon, onsite, herinstallatie van drivers e.d. Een WUC heeft geen vervaldatum en het saldo van de werkuren kan jaren later steeds verbruikt worden.