Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

LX1000e kleuren labelprinter

Opgelet, dit toestel is niet langer beschikbaar!

LX1000e

De LX1000e is een op pigment gebaseerde inkjet label printer en is in staat om duurzame labels in grote hoeveelheden te printen. Grote, individuele CMYK inktcartridges houden de kosten per label laag. Gedrukte etiketten kunnen bestaan uit foto's, afbeeldingen, illustraties en tekst en zelfs in hoge resolutie geprinte lineaire en/of tweedimensionale barcodes. U kunt uw labels afdrukken waar en wanneer u ze nodig heeft in de juiste hoeveelheden die u daadwerkelijk kunt gebruiken.

Water- en UV-bestendig

De combinatie van op pigment gebaseerde inkten en diverse synthetische materialen maken de LX1000e labels zeer water- en UV-bestendig. Deze duurzaamheid ondersteunt applicaties zoals bad- en douche producten, bevroren of gekoelde voedingsmiddelen, dranken en nog veel meer. Met de LX1000e kan u snel en efficiënt duurzame labels afdrukken terwijl u tijd en geld bespaart.

Belangrijkste kenmerken van de LX1000e

  • Pigment inkt. Een geheel nieuw ontwikkelde pigment inkt print in zeer hoge kwaliteit uw etiketten te vergelijken met een etiket geprint met dye based inkten, maar dan wel met de extra duurzaamheid van pigmenten in de inktformulering. In het bijzonder worden de UV-bestendigheid en waterbestendigheid sterk verbeterd zonder dat de heldere, aandachttrekkende eigenschappen van pigment-inkten verminderen.
  • Lagere kosten per Label.
  • Grote, aparte CMYK inkttanks verlagen uw kosten per label.
  • BS5609 Deel 3 Gecertificeerd.
  • Voor de productie van GHS labels.
LX1000e
Specificaties