Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

LP130e laser markeer systeem

Primera LP130e laser markeer systeemOndanks de vele voordelen is laser-markering van duurzame etiketten altijd al een ingewikkeld en duur proces geweest. Het vereist hoog opgeleide operators, een grote investering van apparatuur, veel onderhoud en een beveiligde werkruimte voor een veilige werking.

Primera’s LP130e laser markeersysteem verandert al deze eigenschappen. Het werd gebouwd om naast je op het bureau te gebruiken, waardoor het laser markeringsproces veel handiger en eenvoudiger wordt. Het wordt gebruikt net als andere Windows-gebaseerde printers. Het belangrijkste verschil is dat de LP130e over een zeer krachtige laser beschikt. De laser past de substraten van het gespecialiseerde label aan. De LP130e levert vele voordelen voor een duurzaam laser-markeringslabel en het is eenvoudiger dan ooit tevoren.

Labels die zijn geproduceerd met de LP130e zijn ontworpen ter vervanging van geëtste metaalplaten, thermal-transfer gelamineerde polyester barcode laser. Zowel “smoke” als “smokeless” substraten zijn beschikbaar.

Eenvoudig en veilig te bedienen!

Er is geen speciale training vereist voor de gebruiker van de LP130e. De software ‘BarTender van Primera voor Windows XP/Vista/7/8 is inbegrepen.

De compacte LP130e printer kan u plaatsen waar nodig in plaats van in een grotere, veel duurdere centrale.

Optionele rook en damp filter!

Label substraten die rook en dampen genereren vereisen het gebruik van Primera’s DF-30e filtersysteem. De DF-30e wordt onder de printer gemonteerd en hecht zonder gereedschap. Het toestel heeft vijf filteringsfases: een ‘baffle’ filter, een pre-bag filter MERV-13 grote deeltjesfilter, een HEPA kleine roetfilter en een industriële koolfilter voor geurbestrijding. De DF-30e laat toe om veilig de LP130e te gebruiken op kantoor, in het magazijn of in de fabrieksomgeving.

LP130e
Specificaties
Brochures