Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

Primera FX1200e digitale labelstans

Digitale verwerking van etiketten is nog nooit zo snel, eenvoudig en betaalbaar geweest.

Digitale labelafwerking is meestal duur, gecompliceerd en de etiketten zijn niet bijzonder goed afgewerkt. Dit is nu voorbij!

Primera FX1200eHet FX1200e Digitaal Afwerkingssysteem voldoet aan de eisen van de converters en fabrikanten die behoefte hebben aan zo'n toestellen. De FX1200e is een betrouwbare en professionele finishing-apparatuur die de digitale labelproductie kan afronden. De FX1200e is een alles-in-één offline labelstans oplossing die rollen van afgewerkte labels produceert welke door een verscheidenheid van narrow-web-output apparaten geproduceerd wordt.

Snij elke grootte of vorm zonder stans

In de plaats van vaste of flexibele stansen, maakt de FX1200e gebruik van digitaal gestuurde wolfraam carbide stalen messen. Met de FX1200e hoeft u geen stans meer te kopen en heeft u nooit meer met een levertijd te maken. Uw turnarounds zullen sneller worden en de tijd- en kostenbesparingen zijn aanzienlijk.

Afwerken met snelheden tot 6,1 meter per minuut zijn mogelijk met de exclusieve QuadraCut technologie van Primera.

Bij Quadracut gebruik je vier messen tegelijk op het web. Deze functie verhoogt de doorvoersnelheid gigantisch in vergelijking met systemen die slechts een enkel mes hebben.

U kunt vrijwel elke grootte of vorm van verschillende drukgevoelige substraten snijden.

Een complete digitale oplossing

De FX1200e is de perfecte metgezel voor een verscheidenheid van narrow-web digitale printers. Met Primera's digitale printers en afwerkapparatuur, krijg je een complete digitale print en afwerking oplossing voor uw etiketten van één leverancier aan een baanbrekende prijs.

FX1200e
Specificaties
Brochures
Video