Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

XtraLabel Solutions

Rewinders

XtraLabel SolutionsOns assortiment label rewinders kunnen labels verwerken tot 120, 160 en 220mm breed en kan rollen terugspoelen met een diameter van 250 en 300mm. Gebruikers kunnen kiezen uit 3 verschillende soorten kernhouders: de verstelbare kernhouder van 10 tot 118mm of de 1" (25mm) en de 3" (76mm) vaste kernhouders. Het is mogelijk om een optionele ondersteuning te voorzien om zwaardere rollen te kunnen verwerken (als het toestel is uitgerust met steun, de kernhouder is verstelbaar van 46-118mm).

Rewinders zijn uitgerust met een externe, automatisch verstelbare 100/240 V voeding, een elektronisch circuit regelt de functies.

Wanneer de rollen etiketten op zijn, zal de rewinder stoppen en een signaal uitsturen. U heeft de mogelijkheid om de draairichting, met de klok mee of tegen de klik in, aan te passen, zo worden de labels altijd juist opgerold. De spanningsarm past de snelheid van het roteren aan: wanneer de arm naar beneden is, draait de ontwikkelaar op volle snelheid, wanneer de spanningsarm omhoog is wordt de opwikkelaar inactief en blokkeert de motor wanneer de printer stopt. De label rewinder is verkrijgbaar in verschillende series. Door de configuratietabel hieronder, is het mogelijk om de perfecte versie te zoeken die past bij uw behoefte.

Unwinders

XtraLabel Solutions UnwinderOns assortiment van kleine gemotoriseerde unwinders (afwikkelaars) kunnen werken met labels tot 120mm en rollen afwikkelen met een diameter tot 170mm.

De gebruiker kan kiezen tussen 3 verschillende types van kernhouders: de verstelbare kernhouder van 40 tot 76mm, een vaste van 1” (25mm) en een vaste van 3” (76mm).

De unwinders zijn uitgerust met een externe automatisch wisselende 100/240 V voeding en een elektronisch circuit die alle functies regelt. Het toestel heeft een toerental van 225rpm.

Wanneer de rol met labels op is, zal het toestel stoppen en een signaal uitsturen. U heeft de mogelijkheid om de draairichting aan te passen, met de klok mee of tegen de klok in, daardoor is het mogelijk om de labels perfect te plaatsen. De spanningsarm past de rotatiesnelheid aan: wanneer de arm omhoog is, zal de unwinder op volle snelheid werken, wanneer de spanningsarm naar beneden is zal de motor blokkeren wanneer het printen stopt.