Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

LX910e kleuren labelprinter

De LX910e is de snelste kleurenlabelprinter met de hoogste printkwaliteit die Primera ooit ontwikkelde. 

Primera LX910eHet toestel maakt gebruik van een nieuwe thermische inkjet printkop met een zeer hoge printcapaciteit. De printkop is ongeëvenaard in zijn prestaties. Met de LX910e krijgt u snel en makkelijk alle labels die u nodig heeft in een professionele printkwaliteit.

 

 

 

Met de LX910e zijn de mogelijkheden eindeloos.

Print slechts één of 1000 labels met identieke of unieke gegevens op elk label.
Dye based inkt biedt schitterende, levendige kleuren voor het maken van opvallende labels voor al uw producten. Pigment inkt is zeer duurzaam voor meer industriële toepassingen. Kies de inkt die het beste bij de taak past zonder twee afzonderlijke printers te kopen!

Druk af met kleur- of pigmentinkt, allemaal met dezelfde printer, door simpelweg van inktpatroon te wisselen.
Primera is één van de bekendste en best verkopende fabrikanten van desktop kleuren etikettenprinters in de wereld. Met de LX910e is een nieuwe benchmark in prijs en performance ingesteld.

Printsnelheden. Met printsnelheden tot 114mm per seconde worden uw labels snel en efficiënt geproduceerd.

Beste printkwaliteit. De afdrukkwaliteit op de LX910e is de beste die we ooit hebben aangeboden en waarschijnlijk de beste die u ooit zal terugvinden. Durf te vergelijken! Ontvang identieke voorbeelden van elke printer die u overweegt. Het verkopen van uw producten is veel eenvoudiger wanneer u de meest professioneel ogende labels heeft.

Dubbel inktsysteem. Print met de op kleurstof gebaseerde inkt (dye-based) voor de meest kleurrijke en levendig ogende labels. Vervang de all-in-one inktcartridge in 2-3 seconden en druk af met pigmentinkt voor de duurzaamste labels.

Eén meerkleurige inktcartridge. De geheel nieuwe, zeer geavanceerde inkttechnologie die door de LX910e wordt gebruikt, is uniek. Het vereist slechts één cartridge om ongelooflijke resultaten van de allerbeste kwaliteit te produceren. Het geheim zit in de spuitkanalen (nozzles). Inkt-druppels worden zo nauwkeurig afgevuurd dat er absoluut geen aparte zwarte cartridge nodig is. Met als resultaat een uitzonderlijk en perfect zwart. Met de LX910e hebt u slechts één inktcartridge nodig!

LX910e
Specificaties
Brochures
Video
Info of demo
Bestellen