Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

LX610e Pro kleuren labelprinter

Print en snij etiketten in elke vorm of elk formaat - alles in één eenvoudig en onbeheerd proces.

Primera LX610eDe LX610e Pro kleuren labelprinter kan kleine hoeveelheden etiketten produceren van hoge kwaliteit in elk formaat of elke vorm, zonder aangepaste matrijzen. Dit maakt van de LX610e Pro de ideale proofing machine voor labelproductiewinkels en is geweldig voor fabrikanten die de flexibiliteit willen om elke labelvorm ter plekke te maken.

De LX610e Pro combineert het printen van kleurenetiketten met een ingebouwde digitale stansmachine. De desktop printer wordt geleverd met gebruiksvriendelijke software voor het indelen van print- en snijbestanden. Gebruikers kunnen snel aangepaste labels van vrijwel elke grootte of vorm produceren binnen slechts enkele minuten. Bovendien kunnen voorgestanste labels en tags door de machine worden gevoerd om te printen, net als elke andere desktoplabelprinter.

Inkt en substraten

Voor de LX610e Pro zijn twee verschillende soorten inkt en een grote verscheidenheid aan substraten beschikbaar. Dye-based (op kleurstof gebaseerd) inkten drukken heldere en levendige kleuren af die perfect zijn voor verschillende label-toepassingen. Op pigment gebaseerde inkt drukt etiketten af die iets minder helder zijn maar jarenlang bestand zijn tegen zonlicht en water. Ze komen ook beter overeen met de uitvoer die u krijgt van flexo-inkten. Substraten kunnen glans- en mat papier, PVC, polyester en polypropyleen zijn. ICC-profielen (kleurafstemming) zijn ook ingebouwd en automatisch geladen, afhankelijk van welke inkt en welk substraat er wordt gebruikt.

Inbegrepen software

PTCreateTM Lite is beschikbaar als gratis download bij aankoop van elke printer. Deze software maakt alle typische print- en snij-functies mogelijk, inclusief het importeren van afbeeldingen, het tekenen van cirkels, vierkanten, ovalen, rechthoeken, ….

Upgraded software, PTCreate Pro genaamd, wordt apart verkocht. Het breidt de mogelijkheden van de LX610 Pro verder uit door vele extra hulpmiddelen toe te voegen, waaronder gelaagdheid, export van afbeeldingen en contoursnijden rond ingewikkelde illustraties. Een auto-trace snijfunctie in PTCreate Pro is speciaal voor het afdrukken en snijden van gecompliceerde vormen en voorwerpen.

LX610e Pro
Specificaties
Brochures
Video
Info of demo