Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

LX600e kleuren labelprinter

Print hoogwaardige kleurenetiketten met een breedte tot 127mm.

Perfecte labelprinter voor kleine oplagen

De Primera LX600e is een compacte en lichte desktop kleurenlabelprinter met een maximale afdrukbreedte van 127mm en een afdruksnelheid tot 114mm per seconde, wat de snelste doorvoer in zijn klasse is. Afgedrukte labels kunnen foto’s, afbeeldingen, illustraties, tekst, ... bevatten en zelfs tweedimensionale barcodes met een hoge resolutie. Druk etiketten af waar en wanneer u ze nodig heeft, in de hoeveelheden die u daadwerkelijk kunt gebruiken.


Beste afdrukkwaliteit

De LX600e produceert prachtige labels van een professionele kwaliteit met inkjetkleuren tot 4800 dpi. Horizontale strepen zijn een veelvoorkomend probleem bij veel goedkopere desktop kleurenetikettenprinters. Bij de LX600e is dit niet zo, zelfs bij de hoogste printsnelheden is banding vrijwel geëlimineerd.

Grote verscheidenheid aan substraten

Met de LX600e kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan etiketten. Elk materiaal is verkrijgbaar in standaard gestanste maten en op verzoek in speciale aangepaste vormen. Voor meer info hierover kan u ons altijd contacteren via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Verwisselbare inkten (Dye of Pigment)

Met een eenvoudige vervanging van inktcartridges kan de LX600e printen met inkt op kleurstofbasis voor schitterende, oogverblindende kleuren. Voor maximale duurzaamheid (water en UV-licht) kan u kiezen voor pigmentinkten. Beide soorten inkt kunnen afwisselend worden gebruikt bij de LX600e. Primera’s pigmentinkten hebben een zeer breed kleurengamma met een uitstekende lichtechtheid.

Eén inkttank nodig

De LX600e maakt gebruik van een CMY-inkttank met ultrahoge capaciteit. Gebruikers hoeven slechts één inkttank te vervangen en op stock te plaatsen en inktwissels zijn snel en gemakkelijk. Proceszwart is donker en helder. Het beste van alles is dat proceszwart niet meer inkt gebruikt dan een afzonderlijke zwarte-inkttank voor het afdrukken van dezelfde hoeveelheid tekst of afbeeldingen.

Voor ingebouwd contoursnijden kan u kiezen voor de LX610e

De LX610e biedt dezelfde kwaliteitskenmerken als de LX600e, maar heeft een ingebouwde digitale contoursnijder. U kunt aangepaste labels van elke vorm of grootte printen en snijden, en dit allemaal in één eenvoudig en onbewaakt proces.

 

 

LX600e
Specificaties
Brochures
Video
Info of demo