Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

LX500e kleuren labelprinter

LX500e

Bespaar tijd en geld en print zelf uw kleine oplages kleurenetiketten

De LX500e gebruikt de laatste inkjet technologie in hoge kwaliteit voor het printen van etiketten in kleur. U kan ze printen op uw bureau of in de productie ruimte.

Belangrijkste eigenschappen van de LX500e:

 • Geïntegreerd mes in optie
 • Klein en compact
 • Print tot een breedte van 101,6mm
 • 4800 dpi in kleur

Professionele printresultaten

Heeft u de behoefte om professionele labels te printen ? De LX500e met zijn 4800 dpi afdrukken kan de oplossing zijn van uw probleem.

Dit is een eenvoudige methode om zelf labels te printen wanneer u ze nodig heeft. Vier geïntegreerde afdrukresoluties laten u toe om te kiezen tussen verschillende combinaties van afdrukkwaliteit en snelheid. Zo kan u die combinatie selecteren die best past bij uw toepassingen. Maar wat u ook kiest, uw labels zijn helder, kleurrijk en professioneel.

Het maken van een label duurt slechts enkele minuten op uw Windows 7/8/10 of Mac OS X of hoger. U kan verschillende elementen combineren zoals tekst, foto’s, vectoriële afbeeldingen en zelfs barcodes.

Snel klaar voor gebruik

Zowel de installatie als het printen gaat zeer eenvoudig en snel. Alles wat u nodig heeft om etiketten te printen is aanwezig bij het aanschaffen van dit toestel.

Bij elke LX500e wordt het volgende geleverd:

 • een LX500e labelprinter
  een CMY cartridge
  Primera label software
  een USB-kabel
  een handleiding
  een staaltje van glanzend papier
LX500e
Specificaties
Brochures
Video
Informatie
Bestellen