Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

iCube etikettenprinter, het betaalbare alternatief

Print nu zelf de etiketten die u nodig hebt op het moment dat u ze nodig hebt.

Powered by Memjet

Met memjet technologie kan u “in-huis” en “on-demand” kleurenlabels en etiketten printen voor producten en verpakkingen. Dankzij deze revolutionaire technologie bent u in staat om in te spelen op de behoeften en de eisen van uw klant. Deze krijgt wat hij wenst, wanneer hij het wenst en dat voor minder geld. Zonder snelheidsverlies print u variabele gegevens zoals ID nummers, batchnummers, vervaldata, barcodes, enz.

Fanfold

De iCUBE printer is de ideale oplossing voor het bedrukken van fanfold (zigzag) etiketten. Zo kan u grote oplages printen zonder een unwinder en een rewinder. Dit maakt de machine beduidend goedkoper dan de concurrentie! Natuurlijk zijn de unwinder en de rewinder ook beschikbaar als optie. Zo kan u met dezelfde machine (nu of zelfs later) ook gewoon labels op rol bedrukken.

Snelheid

De iCUBE haalt een maximale snelheid van 304 mm per seconde. Dit komt neer op 18 meter per minuut of meer dan 1 kilometer per uur. Afhankelijk van de toepassing, kan je voor een hogere kwaliteit ook aan halve snelheid printen.

Kwaliteit

De maximale resolutie bedraagt 1600x1600 dpi. Met deze afdrukkwaliteit kan u zonder problemen de mooiste productetikketten bedrukken.  Zo bent u er zeker van dat uw product opvalt tussen de andere. De kwaliteit benadert die van de drukker of is in sommige gevallen zelfs beter. De beste kwaliteit behaalt u op speciale inkjet etiketten.

Natuurlijk bent u vrij om etiketten aan te kopen waar u wil, maar om u nog beter van dienst te zijn produceert Tasco zelf etiketten. Naast een zeer uitgebreide lijst met standaardformaten en materialen kan  ook bij ons terecht voor etiketten op maat. Zo bent u zeker van het juiste formaat en materiaal.

Opties

De iCUBE UN-/REWINDER sluit perfect aan bij de printer en is stevig gebouwd. Als u van rol naar rol wil werken, kan u deze steeds aan de machine plaatsen. Indien gewenst kan deze ook als rewinder gebruikt worden voor andere toestellen. Wij kunnen deze daarvoor programmeren.

Indien u niet beschikt over programma’s om etiketten te ontwerpen, raden we u aan om Nicelabel te gebruiken. We kunnen u een totaaloplossing aanbieden. Afhankelijk van uw behoeften, kunnen we u de juiste versie voorstellen. Met de basisversie kan u op een eenvoudige wijze etiketten aanmaken, wijzigen en printen. In alle vrijheid en creativiteit voegt u afbeeldingen, teksten, barcodes enz. samen tot een prachtig etiket. Maar Nicelabel biedt veel meer mogelijkheden op het vlak van databasekoppeling en integratie. Bespreek uw concrete situatie met onze mensen en we staan u bij met advies op maat.

iCube labelprinter

iCube
Specificaties
Brochures
Video
Informatie