Tasco, uw partner in Specialty Printing!

GP3000 color label press

GP3000De GP3000 van Primera is de on-demand full color tag printer voor tuincentra en kwekerijen van bloemen en planten. Het toestel kan de tags langs beide zijden printen en maakt gebruik van op pigment gebaseerde inkten. Daardoor zijn de tags beter beschermd tegen water en UV.

Water en UV bestendige Labels

De combinatie van op pigment gebaseerde inkten en synthetische substraten maakt de geprinte tags zeer water- en UV bestendig. Met de GP3000 kan u duurzame labels snel en efficiënt printen, daardoor bespaart u tijd en geld.

Print wat u wilt, waar en wanneer u het nodig heeft!

Met de GP3000 kan u kleine oplages tags op aanvraag afdrukken. Maak je nooit nog zorgen over een overschot aan tags die u ooit nog nodig zou kunnen hebben. Nu is het mogelijk om een verscheidenheid aan vormen en maten te printen, dus geen verspilde tags meer die u uiteindelijk zal moeten weggooien.

Net zoals bij een volledig digitaal printsysteem kunt u zelfs tijdens het printen wijzigingen aanbrengen op uw tags. De mogelijkheden zijn eindeloos en omvatten  het afdrukken van private label tags met logo van klant, website, telefoonnummers, barcodes, QR-codes, …

tagsEigenschappen van de GP3000

  1. Zwart of kleurendruk
  2. Individuele pigment inkt cartridges voor CMYK
  3. Print langs beide zijden in kleur
  4. Print een verscheidenheid aan vormen en afmetingen
  5. Zeer UV- en waterbestendige inkten en substraten
  6. Geïntegreerd snijmes

GP3000
Specificaties
Brochures
Info of demo
Bestellen