Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

Imprint 75, gaat verder dan 4 kleuren dankzij wit

Imprint 75Volledige flexibiliteit met een aanzienlijk lagere TCO (total cost of ownership)

De digitale LED technologie biedt u kleurenprints in hoge definitie en de best mogelijke kwaliteit, samen met een superieure flexibiliteit in het gebruik van verschillende media. Gecombineerd met een afdruksnelheid van 50 pagina’s per minuut en de mogelijkheid van een optionele steunkleur, is de ideale oplossing voor commerciële drukkerijen en copyshops.

Met verbruiksgoederen van een hoge capaciteit, liggen de kosten voor de eigenaar aanzienlijk lager. Uiterst concurrerende kapitaalkosten en verbeterd en efficiënter energieverbruik zorgen dat deze printers onverslaanbaar zijn op het gebied van kosten-effectiviteit.

Een "briljante"oplossing voor een oud probleem

De Imprint 7 is de betaalbare oplossing voor de grafische industrie, die naast CMYK ook met een optionele kleur, wit kan drukken.

Media flexibiliteit boven alle verwachtingen

Uitdaging: printen op zware papiersoorten

Het afdrukken op  speciale en zwaardere papiersoorten resulteert regelmatig in slechte fixatie, problemen met de papiersoorten enz. Dit heeft een slechte kwaliteit en veel afval tot gevolg. Vaak worden daardoor ook de kleine volumes in offset gedaan, waardoor het drukwerk zeer duur wordt.

Oplossing:

Dankzij de “single pass” rechte papierdoorvoer en de automatische media detectie en kalibratie print u met de Imprint 7 steeds met de juiste instellingen. Zo bent u zeker van de beste afdrukkwaliteit, keer op keer. Dankzij de uitgebreide papier-keuze tot 360 gram van A6 tot SRA3 en zelfs banners, print u al het gelegenheids- en handelsdrukwerk dat u maar wil.

Print in alle kleuren - inclusief wit

Uitdaging

Het printen van wit op verschillende ondergronden is al heel lang een uitdaging in de grafische wereld. Vaak moet dit uitbesteed worden aan zeefdrukkers of digitale drukkerijen met met zeer dure machines.

Oplossing:

Met onze Imprint kan u naast CMYK ook met een witte toner printen. Zo kan u witte tekst op een donker papier drukken. Maar de oplossing gaat veel verder. Als u wit print achter een kleurenafbeelding, zal deze ook perfect te zien zijn op donkere en gekleurde papieren. Ideaal ook om dekwit aan te brengen op transparanten en doorschijnend zelfklevend materiaal. De Imprint 7 is tevens de enige tonerbased printer die ingezet kan worden voor proofing en kleine volumes van transparante etiketten.

Imprint 75
Specificaties
Brochures
Info & demo