Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

Imprint 66, die verder gaat dan 4 kleuren

Imprint 66De Imprint 66 werd speciaal ontworpen voor de grafische markt. Hij biedt een uitstekende printkwaliteit, hogere snelheid, hogere productiviteit, lagere TCO en flexibiliteit in papiersoorten.

Met de Imprint 66 heeft ook een extra mogelijkheid die tot vandaag ondenkbaar was met een printer van deze categorie. U kan nu perfecte quadri afdrukken maken met een optionele vijfde steunkleur, wit of transparant glanzend (spotvernis effect).

Boor een nieuwe, lucratieve inkomstenbron aan ... wanneer u wilt

Witte en transparante toner, tot voor kort enkel mogelijk op zeer dure digitale systemen, zijn nu toegankelijk voor iedereen. Dankzij deze mogelijkheid kan u nu meer producten en service leveren aan uw klanten. Verhoog uw omzet en uw marge op drukwerk die uw concurrent niet kan leveren.

Zeg geen neen tegen uw klanten. We printen van kleine kaartjes (64x89mm) tot banners (met een lengte tot 1,32m), en dit op de meest uitgebreide selectie van papier ooit (papiergrammages tot 360 gram, 320 gram duplex in één keer). De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een 'briljante' oplossing voor een oud probleem

De Imprint 66 is de eerste betaalbare oplossing voor de grafische industrie, die naast CMYK ook met optionele steunkleuren WIT EN/OF TRANSPARANT kan drukken.

Media flexibiliteit boven alle verwachtingen

Uitdaging: printen op zware papiersoorten

Het afdrukken op speciale en zwaardere papiersoorten resulteert regelmatig in slechte fixatie, problemen met de papierdoorvoer, enz. Dit heeft een slechte kwaliteit en veel afval tot gevolg. Vaak worden daardoor ook de kleine volumes in offset gedaan, waardoor het drukwerk zeer duur wordt.

Oplossing

Dankzij de “single pass” rechte papierdoorvoer en de automatische media detectie en kalibratie print u met de Imprint 66 steeds met de juiste instellingen. Zo bent u zeker van de beste afdrukkwaliteit, keer op keer. Dankzij de uitgebreide papierkeuze tot 360 gram van A6 tot SRA3 en zelfs banners, print u al het gelegenheidsen handelsdrukwerk dat u maar wil.

Print in alle kleuren - inclusief WIT

Uitdaging

Het printen van wit op verschillende ondergronden is al heel lang een uitdaging in de grafische wereld. Vaak moet dit uitbesteed worden aan zeefdrukkers of digitale drukkerijen met zeer dure machines.

Oplossing

Met onze Imprint kan u naast CMYK ook met witte toner printen. Zo kan u witte tekst op een donker papier drukken. Maar de oplossing gaat veel verder. Als u wit print achter een kleurenafbeelding, zal deze ook perfect te zien zijn op donkere en gekleurde papieren. Ideaal ook om dekwit aan te brengen op transparanten en doorschijnend zelfklevend materiaal. De Imprint 66 is tevens de enige tonerbased printer die ingezet kan worden voor proofing en kleine volumes van transparante etiketten.

Een adembenemende afwerking, spotvernis on demand

Uitdaging

Spotvernis en beveiliging van drukwerk, is traditioneel alleen mogelijk met zeer dure toestellen of is een tijdrovende bezigheid. Dit is dan ook vaak zeer duur en heeft veelal lange levertermijnen. Dit wordt bij digitaal drukwerk dan ook weinig voorgesteld.

Oplossing

Bedenk maar eens wat u allemaal kan doen met transparante toner als vijfde kleur in de machine. Uw creativiteit is de enige limiet. Accentueer de delen van de afdruk die u wil. Bezorg uw afdrukken extra glans waardoor ze beter opvallen. Beveilig uw drukwerk door watermerken of transparante codes toe te voegen. Niemand kan dit zomaar kopiëren. Denk maar eens aan de mogelijkheden: toegangstickets, tombola loten, drank- en eetbonnen, vertrouwelijke documenten, etc.

Imprint 66
Specificaties