Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

Imprint 64 met briljante printkwaliteit

Imprint 64De Imprint 64 is speciaal ontworpen voor de grafische markt. Hij biedt een uitstekende printkwaliteit, hogere snelheid, hogere productiviteit, lagere TCO (total cost of ownership) en flexibiliteit in papiersoorten.

Volledige flexibiliteit met een aanzienlijk lagere total cost of ownership

De digitale LED printtechnologie biedt u kleurenprints in hoge definitie en de best mogelijke kwaliteit, samen met een superieure flexibiliteit in het gebruik van verschillende media. Gecombineerd met een afdruksnelheid van 50 pagina's per minuut en de mogelijkheid van een optionele steunkleur, is de ideale oplossing voor commerciële drukkerijen en copyshops.

Met verbruiksgoederen van een hoge capaciteit, liggen de kosten voor de eigenaar aanzienlijk lager. Uiterst concurrerende kapitaalkosten en verbeterd en efficiënter energieverbruik zorgen dat deze printers onverslaanbaar zijn op het gebied van kosten-effectiviteit.

Verander uw kijk op digitaal drukken

Er zijn veel redenen waarom de nieuwe Imprint reeks uw kijk op “print on demand” zal veranderen. Hieronder enkele kenmerken die bewijzen dat deze toestellen digitaal drukken voor de grafische industrie hebben heruitgevonden.

1. Verbluffende kleurenafdrukken

De digitale LED technologie produceert keer op keer de scherpste en meest levendige afdrukken. Een echte resolutie van 1200x1200 DPI en Multilevel ProQ technologie van 2400 DPI geeft u de totale controle over de kwaliteit van uw afdrukken en resulteert in een adembenemende hoge definitie en verbluffende kleurendiepte.

2. Lage ‘total cost of ownership’

Wij begrijpen de noden en de vragen van de grafische industrie. De kwaliteit is belangrijk, maar rentabiliteit is het misschien nog meer. Het heeft geen zin om prachtige afdrukken te maken die onbetaalbaar zijn en daardoor ook onverkoopbaar. Dankzij de uitzonderlijk grote tonercartridges zullen zelfs afdrukken met hoge dekking zeer betaalbaar zijn.

3. Snelheid waarop u kunt rekenen

Veel printers offeren flexibiliteit in media en afdrukkwaliteit op voor de snelheid. Bij deze nieuwe Imprint reeksen is daar geen sprake van. Print met een indrukwekkende snelheid van 50 pagina’s per minuut zonder verlies aan kwaliteit.

4. Uitgebreide flexibiliteit in de keuze van media.

De indirecte printtechnologie laat toe om op papiersoorten te drukken die vroeger niet mogelijk waren. Mat, glanzend, gestreken, ongestreken, digitaal, offset: de keuze is aan u. Zelfs vele gestructureerde papiersoorten lopen zeer goed. Ook op maco (offset) papier halen we prachtige resultaten. Zo kan u de kleine volumes drukwerk aanbieden op hetzelfde papier dan de grote, in offset gedrukte, volumes. De verbeterde papierbaan laat toe om 320 gram te drukken uit de lades en recto verso. Uit de multifunctionele lade printen we zonder probleem op grammages tot 360 gram.

5. Compatibel met EFI Fiery® XF

De Imprint 64 is compatibel met EFI Fiery® XF 5.0 server. Deze gekende RIP in de grafische wereld ondersteunt groot formaat, inkjet en toner based printers. Hiermee zet u een workflow op voor heel uw onderneming, van proofing tot productie. Altijd met consistente kleuren en de hoogste kwaliteit.

Imprint 64
Specificaties