Tasco, uw partner in Specialty Printing!

Disc Publisher 4102-XRP

Disc Publisher 4102 XRPOnze DP-4102-XRP is zowat de beste desktop disc printer en disc Publisher ter wereld. Het duurt slechts enkele seconden om een disc te printen in een perfecte kwaliteit, je zal er versteld van staan hoe snel hij al uw jobs tot een goed einde kan brengen. Dit toestel is wel 20 keer sneller dan gelijkaardige toestellen die printen aan dezelfde kwaliteit.

Het opnemen en het transport van de discs zijn geoptimaliseerd zodat de doorvoer sneller kan gaan. Daarvoor maken ze gebruik van een ijzersterke en betrouwbare riemaandrijving. Op die manier gaat het toestel tot 30% sneller dan voorgaande modellen. De Disc Publisher 4102-XRP werkt ook veel soepeler en stiller.

Afzonderlijke cartridges voor lagere kost per CD of DVD

De Disc Publisher 4102 XRP heeft afzonderlijke toners voor cyaan, magenta, geel en zwart (CMYK). Zo kan u elke kleur afzonderlijk vervangen wanneer het nodig is. Op die manier worden de kosten per disc een stuk lager. Dit is zeer eenvoudig bij bv. een huisstijl waar u veel dezelfde kleuren zal printen.

Printen aan een professionele kwaliteit

De ingebouwde, hoge resolutie inkjetprinter wordt aangedreven door Lexmark, de wereldleider op gebied van de print technologie. Met een resolutie van 4800dpi heeft hij de hoogste afdrukresolutie van alle disc publishers en printers.

Wanneer u deze ultra hoge resolutie combineert met Primera’s TuffCoat met WaterShield CD’s en DVD’s dan bekomt u de meest professioneel ogende discs. TuffCoat met WaterShield discs zijn zeer waterbestendig, kras- en veegvast. De CD’s en DVD’s hebben ook een prachtige, hoogglanzende afwerking, beter dan u waarschijnlijk ooit zal gezien hebben.

DP-4102 XRP
Specificaties
Brochures
Video
Info of demo
Bestellen