Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

Home

Tasco: genomen maatregelen Covid19/Coronavirus!

Gezien de recente ontwikkeling en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, hebben wij als Tasco maatregelen genomen om de gevolgen voor onze mensen, onze klanten en de continuïteit van onze bedrijfsvoering te verzekeren.
Algemeen volgen wij de richtlijnen en het advies van de overheid. |Lees meer|

 

Toestellen Tasco

Collega gezocht, klik hier.

 

Tasco bvba is uw partner voor alle oplossingen i.v.m. speciality printing en dit voornamelijk in full color. Of u nu wil printen op PVC kaartjes, CD’s, etiketten, papier, karton, enz. wij hebben altijd een oplossing voor u.

 

De Tasco dienst na verkoop!

Elk Tasco bvba toestel is een toonbeeld van bedrijfszekerheid en van kwaliteit. Wij kiezen onze merken en leveranciers zorgvuldig uit om u deze garantie te kunnen bieden. Natuurlijk stopt onze service niet bij de verkoop. Installatie, implementatie, onderhoud en herstellingen door getrainde techniekers zijn noodzakelijk om er voor te zorgen dat uw toestellen optimaal werken…

Luchtfoto Tasco

 

200m² showroom in Gavere en heel het jaar door beurzen

Voor een demonstratie of meer uitleg kan u steeds terecht in onze Showroom in Gavere. Op een oppervlakte van meer dan 200m² kan u onze oplossingen bekijken. Is Gavere u net iets te ver? Kom dan een kijkje nemen bij één van onze deelnames aan een vakbeurs.

 

 

Labelprinter Primera LX900e                Astro M1C labelprinter               Astro M1 mailingprinter